Al meerdere klanten hebben gekozen voor de expertise van Domaincentral.nl. Bij Domaincentral.nl kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht en bieden wij van harte al onze diensten aan. Registreer uw toekomstige domeinnaam aan via Domaincentral.nl en ontdek alle mogelijkheden op het gebied van domein activiteiten. Voor nog geen 10 euro per jaar kunt u kiezen uit de meest interessante domeinnamen en met een paar klikken heeft u er één in uw bezit. U kunt er zelf voor kiezen om de domeinnaam na een jaar op te zeggen of contractueel te verlengen!

Wanneer u geïnteresseerd bent in het opzetten van uw eigen website, zijn er meerdere factoren die bijdragen tot het succes hiervan. De meest belangrijkste element is het kiezen van een goede en sterke domeinnaam. Bij Domaincentral.nl heeft u de keuze uit duizenden verschillende domeinnamen! Daarnaast is het ook belangrijk om een bijpassende e mailadres te hebben waar u klanten vanaf de website naar door kunt verwijzen. Wij maken het voor u mogelijk om meerdere e mailadressen aan te schaffen, zodat u voortaan op een professionele manier mails met uw klanten kunt communiceren.

Domaincentral.nl biedt ook een speciale software aan waar u de mogelijkheid krijgt om uw eigen mini website te creëren. Domain Central Website Maker is een eenvoudige tool om verschillende beschikbare templates volledig naar uw wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk kleuren en lettertypes vervangen, maar ook afbeeldingen toevoegen om de website een persoonlijk tintje te geven. Domain Central Website Maker kunt u na registratie van uw domeinnaam terugvinden in het portaal. Zodra u zich heeft ingelogd verschijnt de button in het menu en kunt u direct aan de slag. Domain Central Website Maker biedt 4 verschillende templates en layouts aan, welke allemaal te customizen zijn.

Een domein registreren bij Domeincentral.is is ontzettend eenvoudig en is dankzij een snelle transactie ook snel gereed voor online gebruik. Domaincentral.nl biedt betalingsmogelijkheden aan via iDeal, PayPal, PaySafeCard en Creditcard. Vanaf het moment dat u een domeinnaam aangeschaft heeft kunt u beginnen met het inrichten van uw eigen website. Ook op het gebied van hosting is Domaincentral.nl uw ideale online partner. Wij hosten graag uw domeinnaam en stellen onszelf dan ook graag verantwoordelijk voor een goed werkende website. Domaincentral.nl biedt u een uitstekende telefonische klantenservice en helpen u graag verder met al uw vragen of probleemstelling.

Bij Domaincentral.nl kunt u het zo uitgebreid maken als u zelf wilt; van domeinregistratie tot aan hosting, van het toevoegen van meerdere mails tot aan het maken van uw eigen mini-website! Onze laatste project was voor een gambling bedrijf die casino gratis speelgeld zonder storting aanbiedt. De mogelijkheden zijn eindeloos en Domaincentral.nl staat dan ook altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties. Kies bijvoorbeeld zelfs voor een pakkende en unieke extensie, waardoor u uw bedrijfswebsite pas echt kan laten opvallen. Domaincentral.nl is uw nummer 1 domein adres voor het aanschaffen van kwalitatieve websites van hoge kwaliteit. Heeft u advies nodig van één van onze vaste consulenten of wilt u meer weten wat Domaincentral.nl nog meer voor u kunt betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.