Domaincentral.nl is in 2004 opgestart en is sinds de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste domeinnaam aanbieders van Nederland. Wat voorheen begon met het aanbieden van een kleinschalige selectie van domeinnamen, is nu uitgebreid tot een ruim aanbod van meer dan duizenden domeinnamen, complete hosting pakketten en andere services met betrekking tot domeinnaamregistratie. Het kantoor van Domainscentral.nl bevindt zich in het centrum van Haarlem, wat een ideale plek is voor klanten om een bezoek te brengen. Wij vinden het erg leuk om een gezicht bij onze huidige klanten te kunnen zien, waardoor onze deuren altijd open staan voor uw bezoek.

De website is in 2003 bedacht door het domein duo Harry en Kees van der Broek. De broers zijn altijd al werkzaam geweest in de industrie en verlangde naar een partnerschap in een eigen onderneming. Beide zijn altijd al specialisten geweest op het gebied van IT, wat zij bij Domaincentral.nl goed konden gebruiken. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot 5 man met ieder zijn eigen specialiteiten. Wij hopen nog verder uit te kunnen breiden in de loop der jaren en misschien zelfs een tweede kantoor te kunnen openen. Ondanks dat wij ons in een online wereld begeven, vinden we interactie met onze klanten ook erg belangrijk. Daarom is het voor Domaincentral.nl belangrijk dat klanten bij ons op het kantoor komen voor een kennismaking. Zo kunnen wij nog betere service verlenen aan onze klanten en uiteindelijk nog meer betekenen op het gebied van domeinnamen.

Domaincentral.nl staat bekend om zijn uitmuntende klantenservice en dat is vandaag de dag nog steeds onze eerste prioriteit. Wij vinden het belangrijk dat klanten ons kunnen vertrouwen en dat zij het gevoel hebben dat zij altijd bij ons terecht kunnen met verschillende vragen over domeinnamen of hosting. Zelfs voor onze trouwe klanten bieden wij 24 uur per dag een service aan en zijn dus altijd bereikbaar. Naast de klantenservice streven wij er ook naar om een hoogwaardig en kwalitatieve serviceverlener te zijn. Alle domeinnamen die wij aanbieden op onze website zijn selectief uitgekozen. Ook screenen wij altijd domeinnamen die ons aangeboden worden voor op de veiling.

Domaincentral.nl is trots op zijn klanten en dat laten we op verschillende manieren blijken. Soms komt het voor dat wij als bedrijf zijnde onze klanten willen belonen met interessante deals. We geven regelmatig kortingen weg of andere promotie activiteiten. Hou altijd onze nieuwsbrieven in de gaten om zoveel mogelijk profijt uit uw domeinnaam te halen. Wij zijn er ook van overtuigd dat een sterke domeinnaam erg belangrijk is en bijdraagt aan uw reputatie als bedrijf. Wij zullen u altijd vrijblijvend advies aanbieden, zodat wij gezamenlijk kunnen kijken naar de huidige situatie en hoe we dit het snelst kunnen oplossen.

Wij hopen dat we in de toekomst onze trouwe klanten kunnen blijven bijstaan en nog meer gevarieerde diensten kunnen verlenen. Daarnaast blijven wij ons bezig houden met de uitbreiding van onze hosting diensten en andere IT services. Neem nu contact met ons op om meer te weten over de mogelijkheden die Domaincentral.nl u te bieden heeft.