Bij Domaincentral.nl kunt u terecht voor de meest veelzijdige diensten op het gebied van domeinnamen en hosting. Alle services die wij aan onze klanten verlenen worden zorgvuldig en 100% professioneel uitgevoerd. Kies uit een van de talloze opties en profiteer van de vele mogelijkheden die Domaincentral.nl u te bieden heeft. Op onze website hebben wij een overzicht gemaakt van de meest voorkomende services die wij leveren.

Domeinnaam Bemiddeling

Heeft u een domeinnaam op het oog, maar is deze al bezet door een andere gebruiker? Domaincentral.nl helpt u graag bij het bemiddelen van deze domeinnaam. Wij onderzoeken voor u wie op dat moment de gebruiker is en gaan na of de domeinnaam overdraagbaar is. Onze experts zullen bemiddelen in verschillende prijsvoorstellen en contracten zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Daarnaast gaat het hele proces anoniem, waardoor uw identiteit tijdens het aanschaffen van de domein niet prijsgegeven hoeft te worden. Zo is het snel en zakelijk geregeld en kunt u genieten van uw domeinnaam naar keuze!

Domeinnaam Audit

Een sterke domeinnaam uitkiezen is al een hele taak op zich. Een slimme keuze maken is erg belangrijk om zo goed mogelijk op internet gevonden te worden. Het kan soms zijn dat uw bedrijfsnaam op meerdere manieren geschreven kan worden. Potentiële klanten proberen u dan wellicht onder een andere spelling te vinden, zonder succes. Wanneer u kiest voor onze Domeinnaam Audit, zullen wij alle vergelijkbare websites voor u zoeken. Met deze resultaten kunt u ervoor kiezen om deze domeinnamen aan te schaffen en aan elkaar te koppelen. Zo worden klanten en bezoekers altijd doorgeleid naar de juiste website, wat voor meer verkeer op uw website kan gaan zorgen.

Hosting

Bij Domaincentral.nl is het mogelijk om uw website te laten hosten. U kunt u maar liefst 3 verschillende pakketten kiezen, welke oplopen in variabele mogelijkheden. Kies voor een schijfruimte van 5 tot en met 100 gb of een mailbox van 5 tot 100 stuks. Of u nou zelfstandige ondernemer bent of een manager van een grootschalig bedrijf; Domaincentral.nl biedt u diverse opties. Hosting is direct beschikbaar en vanaf een klein bedrag in de maand kunnen wij alles voor u regelen en verzorgen. Wanneer u voor een hostingpakket heeft gekozen krijgt u hier direct een extra service bijgesloten. Deze service is 24 uur per dag beschikbaar om u met de website te kunnen assisteren. Ook wanneer er problemen blijken met de server kunnen wij u verder helpen.

Overname Van Domeinnamen

Domaincentral.nl neemt graag uw domeinnaam over en zal door middel van een taxering een prijsvoorstel aanbieden. Ook is het mogelijk om zelf met een prijsvoorstel te komen, wat wij ten alle tijden zullen overwegen. Domaincentral.nl is met name op zoek naar unieke domeinnamen met een relevante waarde. Daarnaast zijn wij ook geïnteresseerd in volledige content en layout op bestaande websites. In dit geval zullen wij met een prijsvoorstel voor zowel de domeinnaam, content en template komen. Heeft u momenteel een domeinnaam ter beschikking of beheert u een website zonder enige activiteit? Neem dan contact met ons op!